Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Wordt je liever gebeld door Steven om een afspraak te maken voor een proefles?

Vul dan snel onderstaand formulier in!

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.

Informatie

In 1989 is Steven gestart met een opleiding voor rij-instructeur en na het behalen van de benodigde diploma’s is hij in 1990 gestart met het geven van rijlessen. Dus al bijna 32 jaar ervaring in de rij-instructie! Vele uitbundige leerlingen zijn via zijn lessen enthousiaste autorijders geworden. Al velen zijn naar tevredenheid met zijn ruime ervaring en inzet aan een rijbewijs geholpen!

Met een geheel nieuwe inbreng, een persoonlijke aanpak en een frisse kijk op het lesgebeuren legt autorijschool Mulders zich toe op het geven van losse lessen of een rijlespakket of zelfs spoedcursussen op maat.

Er wordt rijles gegeven in een BMW X2 die is voorzien van vele moderne snufjes waaronder navigatie, parkeersensoren voor en achter en het BWM Xdrive waarmee je over kunt schakelen van modus normal naar Sport en de overgang voelt naar een snellere gasrespons en een directer stuurgevoel. Ook biedt de BMW X2 je een uitstekende zicht op de weg door de hoog geplaatste sportstoelen.

Autorijschool Mulders stelt zich ten doel de hoogste kwaliteit in rij- en theorieopleiding te geven en wil graag alle aankomende weggebruikers ondersteunen bij het nemen van rijlessen. Er volgt niet alleen les uit ervaring – er wordt ook regelmatig bijgeschoold. Wij zijn aangesloten bij het SRB (Stichting Rijschool Belang)

Voor meer informatie over bovenstaande mogelijkheden kun je bellen met 06-53235986.